Idag...
har jag sjukt dåligt samvete över alla fudge jag har ätit, och är lite orolig över kommande magknip.
Lillan sover och jag passade på att göra lite situps och rygglyft medan, så får det bli en extra promenad ikväll.
Men det var det värt?
Här är iaf receptet:
3 dl |
1 dl |
1 dl |
1,5 dl |
1 msk |
3 msk |
Tillagning
1. Häll alla ingredienserna i en kastrull. Koka upp under omrörning och låt sedan koka långsamt på svag värme.
2. Klä en form ca 13 x 16 cm med bakplåtspapper.
3. När massan har en temperatur på 126 grader är den färdig. Häll upp i formen och låt svalna. Skär i bitar innan det är riktigt kallt.
2. Klä en form ca 13 x 16 cm med bakplåtspapper.
3. När massan har en temperatur på 126 grader är den färdig. Häll upp i formen och låt svalna. Skär i bitar innan det är riktigt kallt.
Tasteline.se
Kommentarer
Trackback